x
V B O X T U R K E Y
Cemil Topuzlu Cad. Dr. Kazım Lakay Sok. Zeynep Apt. No: 6/12 Fenerbahçe / Kadıköy / İstanbul

Labsat 3 - Anlatısal Vaka Çalışması


Labsat 3 - Anlatısal Vaka Çalışması

LabSat, GPS tabanlı ürünlerin sistematik ve tekrarlanabilir testine izin veren bir GNSS kayıt ve tekrarlama sistemidir. Bu yazıda, yeni 'Giyilebilir' cihaz dalgalarından birinin geliştirilmesinde nasıl kullanıldığına bakacağız.

Cep telefonu pazarındaki patlamaya benzer şekilde, 'Giyilebilir Cihazlar' sektörü de benzer bir hızla büyüyecek ve 2018 yılına kadar yaklaşık 210 milyon yeni cihazın sevk edileceğine dair tahminler –% 100'ün üzerinde bir artış.

Beklediğiniz gibi, bu genişleme, halihazırda büyük bir gelir akışı olan şeyden yararlanmak isteyen işletmeler tarafından göz ardı edilmedi. Amazon, tamamen sektöre adanmış bir departman kurdu, kablosuz ve mobil elektronik direktörü geçtiğimiz günlerde şunları duyurdu: "Giyilebilir teknoloji, hızlı yeniliklerle heyecan verici bir kategori ve müşterilerimiz bu cihazlar hakkında alışveriş yapmak ve bilgi edinmek için giderek Amazon'a geliyor." Açıkçası, bu ürünlerin geliştirilme ve üretilme hızı, Amazon'un müşterilerinin sunulan sayısız seçenek arasında gezinmelerine yardımcı olmak için bir öğrenme merkezi kurma ihtiyacı duyduğunu düşünüyor.