x
V B O X T U R K E Y
Cemil Topuzlu Cad. Dr. Kazım Lakay Sok. Zeynep Apt. No: 6/12 Fenerbahçe / Kadıköy / İstanbul

Labsat 3'ün ION Gnss'de Başlatılması


Labsat 3'ün ION Gnss'de Başlatılması

Üçüncü nesil LabSat, 16-20 Eylül tarihleri arasında ION GNSS fuarında kapağı kırar. Yeni kayıt, tekrar oynatma ve simülasyon cihazı, kolaylık ve taşınabilirlikte ileriye doğru atılmış önemli bir adımı temsil ediyor.


Çoklu takımyıldız özelliği ve tek dokunuşla kayıt ve tekrar oynatma özelliği ile LabSat3, gerçekçi sinyal çıkışı arayan geliştiricilerin sahadaki senaryoları kaydetmesine olanak tanır - yalnızca 167 mm x 128 mm x 43 mm ölçülerinde, ünite daha sonra laboratuvarda tekrar oynatılmak üzere her yere kolayca taşınabilir.

Yeni cihazların test edilmesi ve geliştirilmesi, tezgah üzerinde tam gerçekçilik ve tekrarlanabilirlik ile gerçekleştirilebilir. Bu, sürekli olarak bu tür ortamlara girmeye gerek kalmadan ideal sinyal koşullarından daha düşük performansın doğru bir şekilde değerlendirilmesini sağlar.

Küçük boyutu, entegre bataryası ve basit kullanımı nedeniyle, bir laboratuarı çalıştırmak için uzman bilgisine gerek yoktur.SAT3; ve acil testlerin başlayabilmesi için senaryolarla birlikte gelir.

Uydu sinyallerinin kaydedilip tekrar oynatılmasının ne kadar basit ve etkili olabileceğini kendiniz görmek için Nashville'deki ION GNSS fuarındaki 711 numaralı standa gelin!